torsdag 9 september 2010

TACK!

Hej alla pysselvänner! =)
Jag vill TACKA, speciellt mina vänner och Stämpelkällan för inspirationen ni gett mig! Jag har alltså under nästan två års tid haft en rejäl pysselsvacka pga personliga omständigheter och visste inte hur jag skulle komma tillbaka?! Stämpelkällan kom nog som en skänk från ovan tror jag - jo, jag är en sån som tror på ödet =)
Jag heter Carina Gustafsson, men som är mer känd som Stamparina i pysselvärlden. Jag började med stämplar redan 1995 tillsammans med tre andra vänner = Jaana som ni kan se här i bloggen, Milo och hennes kusin Lisa som driver Inky Wings i Dalarna. Jeanette, som också är med i detta härliga gäng var också tidig med denna hobby!
Min stil - är mest natur, djur, mystik och fantasy - så långt det är möjligt! Jag jobbar mycket med egna bakgrunder och använder mönstrat papper och dekorationer så lite det går. Dagens nisch är ändå ett överflöd av detta, men jag kanske är "gammelmodig" från den tid då inte detta fanns att tillgå? Jag är lite som "det var bättre förr" där det inte gick att fuska fram ett konstverk =) MEN inga onda tankar alls till dem som använder dessa medel, det gör jag också ibland ...
HÄRLIGT att vara tillbaka - TACK STÄMPELKÄLLAN!
/Stamparina
(kortet är en inspiration av Bing - tack gumman)

9 kommentarer:

 1. Tack själv :) Tycker att det är jättekul att var en i teamet och få jobba med alla olika stämplar. Vi kommer alla med olika "lösningar" och det är verkligen kul att se allt som visas här på bloggen.Ser en härlig pysselhöst framför mej.

  SvaraRadera
 2. Härligt att ha dig tillbaka på banan igen :-)

  kram

  SvaraRadera
 3. Så underbart att få njuta av dina vackra alster igen :)
  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Ooooo va snyggt /Maria K

  SvaraRadera
 5. MEN hur har du gjort bakgrunden mm...så snyggt Maria K

  SvaraRadera
 6. Ååååh; äntligen ett kort i bästa Carina-stil ! Du rockar fett !

  SvaraRadera
 7. ÄÄÄÄÄÄÄÄNTLIGEN! Jag blir så glad. Som jag har väntat på att få se dina fantastiska alster igen.......Välkommen tillbaka, och dessutom kom du med dunder o brak.....vilket härligt kort. Bakgrunden är fantastisk liksom det andra. Nu längtar, och hoppas jag på, att det kommer fler. Massor av kramar till dig Carina, det är härligt att du är tillbaka. Annika

  SvaraRadera
 8. Å TACK för alla fina kommentarer och jag känner mig så välkommen - är så GLAD! =)
  /Stamparina

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.