lördag 14 april 2012

Project of the week

Hejsan!

Denna vecka tänkte vi visa er lite tips på roliga spel som man kan tillverka med hjälp av våra fina stämplar!

 Elke har gjort ett memory där hon har lämat vissa av motiven svartvita så man kan färglägga dom efterhand, eller låta dom vara svartvita stämplarna är fina vilket som.
Stämplar som är använda: Maiden har också gjort ett underbart memory, hon har målat alla sina brickor efter som hon även laminerat dom så att det blir längre hållbarhet! :)
Använda stämplar:


 Cri-kee Har gjort 3 i rad a la explosionsbox när man spelat klart viker man ihop spelet och så har man en snygg förvaring tills nästa gång man vill spela :)
Använda stämplar:
 Bili har gjort ett bildbingo spel, alla har varsin bricka med bilder på sedan har utroparen en hög med bilder och man själv har en hög med likadana bilder som på sin bricka. Efter det är det bara för utroparen att börja dra bilder ur högen den som har full bricka fört vinna. (hoppas ni förstår :))
Stämplar använda:
Jaana har gjort ett lotto, alla har varsin stor bricka och sen lägger mna dom små upp och ner varje spelare vänder upp en bricka när det är dennes tur . Om man har bilden ägger man den på sin stora ricka annars åker den tillbaka. Först med full bricka vinner!
Använda stämplar


Och sist ut så har vi meg (Madame Ink) Jag beslutade mig för att göra ett fia med knuff, eller utan knuff om man så vill det bestämmer man ju själv varje gång man ska spela :) Gjorde också spelet som en lite box/korg så man har nånstans att förvara spelpläserna när man inte spelar. Pjäserna är gjorda av stämplen Cirkel med swirlram, mindre i den har jag blippt ett jack och vikt ihop dom till lagom stora koner. Det andra stämplarna jag använt är:
Solros stor
Solros mindre


Så nu är det bara fram med era stämplar, papper och ideer och skapa nåt roligt spel! Och va inte blyga, om ni skapar nåt lämna en länk i kommentarerna så vi kan komma och beskåda underverken! :)


4 kommentarer:

 1. oj jösses vilket jobb!!! sååå snyggt!

  SvaraRadera
 2. Vilka fina spel ni gjortt, allihop! Riktigt inspirerande!!

  SvaraRadera
 3. Oj vilket arbete !Jättekul ide, måste spara detta på hjärnkontoret.
  Kram Ingela/kringlan

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.