lördag 21 april 2012

Smycken är veckans projekt /Jewellry

Hej där!
Idag visar vi lite olika varianter på hur du kan använda dina stämplar till smycketillverkning. Vi tycker det är kul att hitta lite nya användningsområden o hoppas du blir inspirerad att prova!
Today we're showing you some of our ideas on how to use stamps for jewellry-making. We think this is a lot of fun and hope you want to try!

Först ut är Pysselfröken. Hon har stämplat Ludde med skylt på krympplast. Visst blev det gulligt? (shrinking plastic)


Tesa har använt Klockbakgrund till sitt läckra smycke och färgat in det med olika mister. Till sist är det hela monterat i en smyckeram. (different mists and a small frame)


Här kommer baksidan på samma smycke. (opposite side)


Bic har också använt en smyckeram för att montera en del av Hjärtswirl hörne i. Sist täckte hon motivet med ett lager lack. Hennes smycke fungerar som brosch. (a frame as a broosh, covered with glossy accent)


Själv har jag (Monica) gjort ett färgglatt hårspänne. Jag har stämplat Text med ros på en utstansad blomma. Humla med glad mun liten är monterad på baksidan av en glassten, en sån där man hitta i blomsteraffären. (hair slide, stamp attached to a glass pebble with flat backside)


Här har den hamnat i håret. Den skulle funka fint som brosch också.


Denna bilden har jag lånat av Maiden. Det är ett av hennes tisdagstips. Hjärta enkelt har stämplats på krympplast o monterats på en örhängeskrok. (shrinking plastic)


Här kommer till sist ett armband. Bing, vår saxvirtuos, har klippt ut ett oräkneligt antal små ugglor som hon sedan monterat med hjälp av ett medium. Här pratar vi tålamod! (a wristband with a lot of small stamps attached with multi-medium)


Sååå, fick du några nya idéer? Egentligen är det bara fantasin som sätter gränser, eller hur?!
Did you find something that inspired you to give it a try?!
Vi önskar er en härlig pysselhelg // MonicaInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.