lördag 13 november 2010

Kort i lila och rosa

Jag får väl passa på att visa några kort i lila och rosa jag har gjort också. Stämplar som finns med på det första kortet är Ängel på paket, Sans katt, Stubbe och textstämpeln Lycka till. Texten är embossad i silver och motiven är färglagda med copic-pennor, promarkers samt olika glitterpennor.


På det rosa kortet finns ännu en ängel, den heter Ängel, lite förlägen. Sans katt finns med också på det här kortet samt Lyktstolpen som är en stämpel den med. Till en speciell vän heter textstämpeln precis som det står ;) Under texten har jag gjort ett hjärta av små halvpärlor. Kanterna på alla tre korten här är fransade med en kantrivare och chalkat med lila och rosa.

Det sista kortet är en nyhet den också, Ängel mellan blommor heter den. Textstämpeln heter som det står, Njut av varje ögonblick och visst ser hon ut att njuta den ljuvliga ängeln. Några brads i gult, lila och grönt gick bra ihop med papprena och en lila blomma och gröna blad fick hålla till i andra hörnet. Den gröna sländan blev gav känslan av njutbarhet tyckte jag.
2 kommentarer:

  1. Man blir glad av att titta på dessa kort som är jättefina.Kram Plingan

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.