onsdag 31 oktober 2012

In the house of ....

Godmorgon, Bibbi här. Välkommen till mitt pysselutrymme.
Jag har mitt pysselrum på ca 15 kvm i källaren, i halva det som tidigare var gillestuga. Ett oavänt utrymme efter ombyggnad vid inflyttningen för några år sedan. Pysselrummet jag hade uppe till för något år sedan, blev lite trångt så då valde jag att flytta ner.
Här har jag även den stationära datorn enkelt tillhands. Har även två höga hyllor som jag valde att inte visa ;)

Själva bordytan vill jag gärna ha utrymme på och för det mesta finns det plats. Gäller att plocka undan efter varje projekt. Här ser ni början på ett kort jag gjorde i somras.

 Till vänster på arbetsbordet, står en CD och DVD hylla med distresser uppställda med namnlapp på kanten för att man lätt ska se att man tar rätt färg. Plats för annat "skräp" finns visst också ;)
Ser ni texten längst upp på fotot? En text från Stämpelkällan.

På höger sida står en DVD hylla med mina promarkers pennor, många? men jag har inte alla.

Har en arbetsbänk med plats för bl a Big Shoten, ultimate pro, där jag bigar cardstocken och bl a kan vika till kuvert. Förvaring på vägen, längst till vänster en gallerhylla med krokar på. Under fönstret tavellister med Martha Stewart stansarna. Under bänkskivan förvaingsfack för cardstock och mönstrade papper.
Framför elementet en lite högre arbetsbänk som är flyttbar med skärmaskinen, disresssvamparna hänger i påsar på kanten och under förvaras bl a stämplar i dom vita lådorna. Ovanför på väggen, en hylla med embossingfoldrar och dies som sitter på magnet och förvaras i ett plastfodral. Idag finns även en skena på väggen med dies som förvaras i påsar. 

 Mina stämplar bl a från Stämpelkällan, förvarar jag i CD kuvert. Skriver stämpelns namn längst upp, lätt att hitta när man bläddrar.

Något som jag är glad åt i mitt pysselrum, är belysningen. Min man har jobbat med neonskyltar och har varit med i införandet av LED-lamporna på marknaden. En helt otrolig lampa. Bra sken och dom avger ingen värme. En spotlight alstrar mycket värme och blir jobbigt i längden. Denna list som sitter i taket ovanför arbetsbänken är varmvit och ger ett gulare sken.

Ovanför där jag sitter och pysslar, har jag en LED list som är kallvit och ger ett klarare vitt ljus, bättre när man sitter och målar mm, då det ger bättre färgåtergivning. Båda är ställbara.
Dom kostar en del, men är värda sitt pris. 

3 kommentarer:

 1. Men gud vilka utrymmen du har att scrappa i =)
  Underbart fint och så många smarta förvaringar du har!!!
  CD-kuverten med stämplarna i var smart och där du har dina papper......är det hemmagjort eller finns det att köpa sånt som passar så perfekt in i den hyllan?
  15 kvadratmeter = nääärå...inte alls avundsjuk,hihi....själv får jag nöja mig med ett hörn i vardagsrummet =)

  Så kul att få kika in hos dig och du har det jättefint, så kul för dig!!!!
  Kram Iffa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pappersförvaringen är inköpt beg. från utförsäljning av en stängd pysselaffär. Vet inte, men tror den är spec byggd för den här sortens hyllor/bibbi

   Radera
 2. Wow, otroligt, vilken perfekt pysselplats du har och vilken imponerande organisering. Du har då verkligen tänkt på allt och ytan är ju grym! Vad härlig med perfekt belysning också!

  Roligt att få se var du pysslar och nu vet jag ju att du har det gott där du scrappar också. Riktigt roligt att få se!

  Kram på dig!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.