the DT-team

Jag är drygt trettio, bor i Nyköping och är för tillfället mammaledig med en liten Theo. Så länge jag kan minnas har jag ritat och klottrat och pysslat och alltid älskat det! Jag minns inte när jag började göra just kort mera "på riktigt", men jag har hållit på ett tag. Älskar att surfa runt och suga i mig inspiration från andra, något jag gör så fort tillfälle ges...
För drygt ett år sedan fick jag kontakt med Annika, som fick se mina små pennalster och gillade dem så mycket att hon ville ha mig som en av Stämpelkällans designers, något som jag givetvis tycker är jätteroligt.

Jag heter Jenny (f.d. Pysselgalen, numera Madame Ink) och är en glad tjej som har blivit smittad av den snabbt spridande epedemin av pysselsjukan som härjar land och rike runt. Är just nu mammaledig men jobbar annars som försäljare i butik. Bor i Nyköping med min sambo Frank, våran dotter Linnéa och våra två katter Elsa och Kajsa.

Gift 50-plussare med 2 killar, 18 och 22 år. Har hittat denna roliga hobby för 2 år sedan, så jag lär mej fortfarande och suger in allt nytt jag hör och läser om. Gillar att testa olika tekniker och prova på nytt. Har ingen egentlig stil, tror jag, men håller mej till en ganska lugnt utseende på kort med inte för mycket detaljer och dekorationer. Har aldrig provat på LO, men det kanske blir så småningom.

Det är jag som är Monica =) och det är bara att erkänna: jag är fullständigt beroende av stämplar! Det finns ju så många jag helt enkelt inte klarar mej utan...
Kortmakare är jag och har bloggat denna härliga hobby sedan 2008.
Själva skapandet funkar bäst när jag har alla prylar i en enda röra framför mej (till min tålige makes förtvivlan: jag håller nämligen till i köket!). Jag hittar inspiration lite överallt i vardagen, inte helt sällan framför datorn.
Jag färglägger gärna mina motiv och använder då Promarkers, MCP eller Distressrefillers. Att stansa är inte heller tråkigt! Om jag har en speciell stil vette' rackarns. Det skiftar nog över tid det där. Allra roligast tycker jag det är när jag får möjlighet att göra kort där jag kan fånga mottagarens intresseområden eller personlighet!
I övrigt då?
Gift är jag som sagt, två barn som snart inte är tonåringar längre och tre ljuvliga råttdamer ingår också i familjen. Vi finns i en villa strax utanför Göteborg, men ursprungligen är jag hallänning. Kortmakeri är bland det roligaste jag vet och mitt sätt att koppla av från ett intensivt arbete!Jag heter Ellinor Andersson, kallas för Elli och är 29 år. Bor i hus med min sambo Håkan och vår dotter Izabelle som är tre år och jag är mammaledig med vårt andra barn som kom i december. Jag har pysslat kort sedan cirka två år tillbaka. Jag har nyligen startat en egen blog. I övrigt är jag en glad tjej som, när jag inte jobbar, gärna umgås med familj och vänner, pysslar i trädgården eller i huset och sitter en hel del framför datorn och tv-n.

Maria Treadup heter jag och är en 40-årig fyrbarnsmamma från Uddevalla. Snart kommer jag flytta upp till Färgelanda, där jag köpt ett litet hus från 1892, och bo där tillsammans med min pojkvän och våra respektive goa ungar. Jag älskar avskildheten på landet efter en hektisk dag i stan.
Jag arbetar med materialkvalitet på en bilfabrik och studerar dessutom Kvalitetsutveckling på Högskolan.
I pysselsammanhang finns jag på flera forum under namnet mia.t och har hållit på med scrapbooking i ca 8 år.
Jag gör både kort, layouter och alter och har väl en ganska enkel stil. Är petig med detaljer och tar låååång tid på mig när jag skapar. Jag är otroligt glad över att få chansen att skapa med dessa underbara stämplar och kommer att göra mitt bästa för att inspirera er!

Jaana heter jag och bor inte alls långt ifrån Anna & Annika; ägarinnorna till denna ädla källa. ;-) Har, precis som Carina skriver i sin presentation, hållt på med stämplar sedan -94, -95 någon gång. Jag är främst kortmakare, men på senare år har det blivit en och annan LO också.
Jag vet inte om jag har någon speciell "stil", utan jag gillar att variera mig och provar gärna nya saker och tekniker. Gillar allt från stilrent och enkelt till färgglatt med mycket "kladd". :-)
I övrigt är jag gift och har snart 3 tonåringar, ( dottern blir 13 i höst ); fullt hus, med andra ord. Jobbar med bokföring och annat administrativt i vårat egna lilla teknik-företag. Inte konstigt att man behöver koppla av med lite papperspyssel med jämna mellanrum....:-)

"On-line" kallas jag Bic men heter på riktigt Inger, jag kom i kontakt med scrapbooking 2006-2007, men det var först 2008 jag riktigt fastnade för denna fantastiska hobby. Jag gör allt jag hinner med, kort, LO´s och mina favoriter; VÄSKORNA . Har en man med namn M och en riktigt busig 1½ årig son med namn Liam, han gillar att vara och slita och dra i mammas scrapbookinggrejor.
Jag heter Annica, men i pysselsammanhang är jag nog mest känd som Bing. Jag har pysslat i några år nu och allt började med nu nedlagda Stämpelboden, som fått en ny kostym. Började som helt vanlig kund men avancerade så småningom till både praktikant och DT. Många av er känner mig redan, som träffat mig i butiken eller på telefon. Säger hej till alla er andra! Som kortmakare är jag ganska "enkel" och använder inte så mycket lull-lull och dekorationer. Maskning är favorittekniken och jag är och förblir en distressare när det gäller färgläggning. Älskar att kombinera stämplar och försöka göra nya motiv av dem, det är superkul. Jag inspireras av alla underbara människor omkring mig och jag är väldigt stolt över att vara DT här på Stämpelkällan och följa med på resan....
kram från mig

Jag heter Kerstin men kallar mig Maiden i alla scrapsammanhang! Naturligtvis från världens bästa hårdrocksband Iron Maiden! Jag är 35 år ung, gift och har två barn - Erik "Eddie" 5 år och Ingrid "Nikki" 5 månader. Eddie e naturligtvis även det från Iron Maiden - deras monster-maskot Eddie... Och Nikki är efter Nikki Sixx, basisten i Mötley Crüe. Kan tilläggas att vår bröllopsvals var "I was made for loving you" samt "God gave rock 'n roll to you" med Kiss - i övrigt är jag ganska normal!
Jag tänker scrap mer eller mindre dygnet runt! Faktiskt! När jag går å lägger mig å ammar min dotter så kan jag ligga och fundera på olika layouter å upplägg. Och nästan alltid när jag fotar så tänker jag redan då hur jag kan göra en layout... Lite smått skadad, ha ha ha. Scrapping är ett måste - som en drog för mig! Om jag inte scrappar så blir jag otrevlig... Min make säger ibland åt mig att gå ner och "pyssla dig trevlig"... Jag tittar sällan på tv utan scrapping är min avkoppling och terapi. Jag älskar scrapping!!
Jag blir inspirerad av det mesta och sparar på allt! Tags från kläder, bildäck från leksaksbilar som gått sönder, diverse förpackningar och fodral och... ja det mesta helt enkelt! :-) Annat som inspirerar är såklart alla underbara scrapbloggar och forum! Jag spenderar mycket tid vid datorn och surfar runt och tankar inspiration och idéer från många ställen!!
Min stil är nog ganska varierande, tror jag... Jag försöker iaf att utveckla mig själv och testa nya produkter och tekniker. Jag gillar det mesta, men har svårt för rosa... Jag vet inte varför men jag har aldrig gillat rosa! Däremot så gillar jag utmaningar - och att scrappa i rosa är en utmaning så jag gör det ibland! Annars så har jag nog en ganska "ruffig" stil och gillar wellpapp, cracklepaint och mister. Att sy på kort och layouter gillar jag åxå!

 Jag heter Therese men kallas för Tesa i pysselsammanhang. Bor i Karlstad med sambo och 2 flickor som också gillar att pyssla nästan lika mycket som sin mamma. Har pysslat i hela mitt liv med allt mellan himmel och jord. Scrapbookingen fann jag våren 2007 och har varit fast sedan dess. Gör mest kort och älskar att altra. Vet inte om jag har någon speciell stil utan den varierar från gång till gång.
Gillar även heminredning och då speciellt att skapa mina egna inredningsprylar.
Jag ser fram emot att öppna en ny sida i livsboken som DT hos Stämpelkällan.

Jeg hedder Benita, er 32 år gammel, mor til to dejlige unger og gift med manden i mit liv. Høruphav er byen jeg bor i. Det er en lille by udenfor Sønderborg i det sydlige Jylland i Danmark. Jeg har scrappet, siden jeg var gravid med min søn i 2004. I starten var det mest layouts, men nu er jeg stille og roligt begyndt at lave kort også. Min stil er simpelt vintage. Jeg elsker dæmpede farver og slidte detaljer. Teknikker i alle afskygninger elsker jeg, lige for tiden er jeg mest hooked på hjemmelavede blomster og krympeplast. Men der findes så mange forskellige teknikker, så det skifter nok snart igen.
Jeg glæder mig til at inspirere jer og vise de mange flotte stempler, der findes hos Stämpelkällan.

Heter Päivi och kallar mig även för Paivja ute i cyberspade :) Jag har en liten familj bestående av mig själv, min man och vår 8 åriga son. Har alltid gillat pyssel av olika slag och har genom åren provat på lite av varje. Kort har jag gjort länge men började scrappa på allvar hösten 2009. Har en blandad stil tycker jag. Gör mest kort men gillar även att göra layouter med jämna mellanrum :) Att måla stämpelmotiv är helt klart en favorit sysselsättning :)