Guest Designers


Jag heter Karin men kallar mig Essmo på alla forum & ute på nätet. Jag blir 35 i år och bor lite utanför Kungälv på ett underbart ställe som heter
Rörtången med min man Stefan & vår döttrar Saga (-07) å Freja (-10)

Jag har alltid gillat att pyssla med papper och annat men började att scrappa riktigt i maj 2007.

Jag gillar ju bling, rosa & brunt så ofta blir det just dessa färger, men jag försöker att skapa i andra färger också.
Mest blir det vintage-aktigt =) jag gillar mycket dekorationer & älskar blommor, swrils & pärlor!! Rosor är ju underbart att ha med på alla alster! Mmmmmmm! *ler*
Jag har helt fastnat för den lite slitna stilen… Minirosor, småblommor stora blommor, charms å ja blommor.. Nämnde jag blommor ?!

Jag är himla glad för alla goa människor jag har träffat genom denna hobby, både på nätet & i verkligheten. Goa,härliga & glada människor! Kul!


I'm a 30-something year old with several interests including music, movies, vegetarianism, sports, traveling, collecting Baseball Cards and Unicorns, Radio, Computers, Crafting, and Tea. I live with my husband, 3 dogs, and 2 cats in the eastern snowbelt area of the US. I have been Memory Keeping since I was 3 years old, officially scrapbooking since 1999 and started in with cards and altered and hybrid projects shortly after that.

Heter Päivi och kallar mig även för Paivja ute i cyberspade :) Jag har en liten familj bestående av mig själv, min man och vår 8 åriga son. Har alltid gillat pyssel av olika slag och har genom åren provat på lite av varje. Kort har jag gjort länge men började scrappa på allvar hösten 2009. Har en blandad stil tycker jag. Gör mest kort men gillar även att göra layouter med jämna mellanrum :) Att måla stämpelmotiv är helt klart en favorit sysselsättning :)

 Jeg heter Gry og er 33 år. Jeg bor i Halden som ligger tett opptil svenskegrensen. Jeg har 3 barn og har permisjon (mammaledigt) sammen med minstemann som er 8 måneder. Jeg har lagd kort i ca 3 år og jeg elsker å surfe rundt på internett og samle opp inspirasjon fra andre kortlagere. Er veldig glad i å bruke digi stempler ettersom man kan stille strl på dem selv. Jeg fargelegger med Promarkers og Thouch Markers.

Jag heter Pia och kallar mig Pippin i scrapsammanhang. Jag är 50+ med sambo och hund boende i det vackra Lappland. Sedan 2006 är jag biten av scrapflugan och älskar speciellt stämplar och kortmakeri. Min absoluta favoritteknik är maskning och jag försöker få in det i nästan varje alster jag gör. Jag har en ganska färgglad stil och gillar dessutom att tillverka mina egna blommor och dekorationer. Jag har bloggat i drygt två år och är även aktiv i flera scrapforum. Jag gillar allt inspiration man får på internet och besöker gärna bloggar runt hela världen för inspiration. Mina övriga hobbys är trädgård, sömnad, smyckestillverkning + en massa annat pyssel som jag försöker få tid till.

Yvonne heter jag och jag började med att scrappa en gång i tiden, men nu håller jag mest på med stämpling och kortmakeri. Det finns alldeles för många fina stämplar som jag inte kan motstå och tiden räcker tyvärr inte till för allt. Men visst scrappar jag ibland och även då gillar jag att använda mina stämplar. Mera saker som jag gillar att använda är mina distresser, blingstenar och stickles.

Jag heter Petra, bor tillsammans med min make i södra Småland. Vi har 3 vuxna utflugna barn och ett litet barnbarn. Jag började göra kort på senhösten 2007. Har en förkärlek till figurstämplar och älskar att färglägga med distresser. Jag tycker om att göra stilrena kort, hos mej är det mycket raka kanter och pill, pill, smått, smått. Gillar pasteller men även det färgglada. Att kombinera färger och att få en harmoni i varje kort känns viktigt för mej. Jag är till 99 % kortmakare men gör numera även en del layouter och altrar en och annan chokladask.

Jag heter Kerstin men kallar mig Maiden i alla scrapsammanhang! Naturligtvis från världens bästa hårdrocksband Iron Maiden! Jag är 35 år ung, gift och har två barn - Erik "Eddie" 5 år och Ingrid "Nikki" 5 månader. Eddie e naturligtvis även det från Iron Maiden - deras monster-maskot Eddie... Och Nikki är efter Nikki Sixx, basisten i Mötley Crüe. Kan tilläggas att vår bröllopsvals var "I was made for loving you" samt "God gave rock 'n roll to you" med Kiss - i övrigt är jag ganska normal!
Jag tänker scrap mer eller mindre dygnet runt! Faktiskt! När jag går å lägger mig å ammar min dotter så kan jag ligga och fundera på olika layouter å upplägg. Och nästan alltid när jag fotar så tänker jag redan då hur jag kan göra en layout... Lite smått skadad, ha ha ha. Scrapping är ett måste - som en drog för mig! Om jag inte scrappar så blir jag otrevlig... Min make säger ibland åt mig att gå ner och "pyssla dig trevlig"... Jag tittar sällan på tv utan scrapping är min avkoppling och terapi. Jag älskar scrapping!!
Jag blir inspirerad av det mesta och sparar på allt! Tags från kläder, bildäck från leksaksbilar som gått sönder, diverse förpackningar och fodral och... ja det mesta helt enkelt! :-) Annat som inspirerar är såklart alla underbara scrapbloggar och forum! Jag spenderar mycket tid vid datorn och surfar runt och tankar inspiration och idéer från många ställen!!
Min stil är nog ganska varierande, tror jag... Jag försöker iaf att utveckla mig själv och testa nya produkter och tekniker. Jag gillar det mesta, men har svårt för rosa... Jag vet inte varför men jag har aldrig gillat rosa! Däremot så gillar jag utmaningar - och att scrappa i rosa är en utmaning så jag gör det ibland! Annars så har jag nog en ganska "ruffig" stil och gillar wellpapp, cracklepaint och mister. Att sy på kort och layouter gillar jag åxå!

Jag heter Maria men kallar mig Lilla07an i scrapvärlden. Bor tillsammans med min man och våra 3 små döttrar (Savannah -07, Molly -09 och Melissa -10) i ett lagomt litet hus i Hälsingland. Började scrappa i slutet av 2007 och gör mest LOs men även en del kort och alter. Jag scrappar för att bevara familjens minnen för framtiden och så klart för att det är enormt roligt. Ska bli spännande att visa er några av mina alster med stämlar från Stämpelkällan. http://cri-kee76.blogspot.com