onsdag 23 mars 2011

Grattiskort med tårta/Birthday card with cake

Hej på er! Jag har gjort ett grattiskort som jag tänkte visa upp. Jag har använt stämpeln Tårta härifrån Stämpelkällan och färglagt den med akvarellpennor. Jag lade på 3D-lack på grädden så att den skulle framträda lite mer. Sen har jag rivit och chalkat kanterna, vikt ner ett hörn och satt en brad där och sen avslutade jag med lite blommor, blad och bling :)

Hi there! I made a birthday card that I want to show you. I used the stamp Tårta from Stämpelkällan and I coloured it with watercolour pencils. Then I put some 3D-gloss on top of it. I teared all the edges and used chalk on them and folded one corner and put a brad there. And then I finished off with some flowers and bling :)
På insidan av kortet har jag också rivit kanterna och chalkat cardstocken och sen satte jag stämpeln Tulpan liten i ena hörnet. Men den lät jag vara omålad, tyckte det blev snyggast så.

On the inside of the card I also teared and chalked the edges of the cardstock and then I put the stamp Tulpan liten in the corner. I left it uncoloured because I thought it looked nice that way.

/Elli

1 kommentar:

  1. Jättesnyggt kort! Jag gillar detaljen med det vikta hörnet samt tulpanen på insidan!

    C

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.