onsdag 9 mars 2011

Påskkort från BingHär har jag paper pieacat påskäggen, lite pilligt men kul!  Hönan med ägget är fin att använda även utan ägget.. Älskar att använda påskstämplarna, fantastiskt att äntligen få använda alla våriga och härliga färger...
Alla stämplarna utom kycklingen är maskade, kycklingen kommer ifrån p10 kyckling på ägg...Älskar hjärtan serien, har helt enkelt färglagt och klippt ut en massa hjärtan.. vissa har jag höjt upp med kuddar. Visst blev de underbara i gult!! Favoritfärgen just nu helt klart!!Hade helt plötsligt en massa färglagda motiv på mitt bord, satte ihop dem och vips så hade jag ett påskkort till... Är ingen bandmänniska men här smög det in ett litet rutigt band i alla fall...Bakgrunden har jag ritat själv, grästuvorna kommer ifrån p6 kanin luktar på tulpaner.. Den stämpeln har jag klippt sönder för att kunna använda gräset, tulpanerna och kaninen var för sig... Va inte rädda för att klippa sönder era stämplar, det är kul att kunna använda delarna separat... man kan ju faktiskt köpa två i så fall, det är ju inte alla man kan klippa sönder ändå...  Visst blev hönsnätet ( som jag häftat fast) pricken över i:et!!!!


Ännu ett kort där jag paper pieacat äggen....
Stämplat chicken racet och sedan hjärtanen över utan att maska... färglagt och glazat hjärtanen...Stämplat raden med hjärtan först, maskat in c23 grind bakom. Klippt ut kycklingarna från p10 kyckling på ägg... Hatten, brudkronan och flugan har jag ritat själv, färglagt och klippt ut.


Våriga kramar från Bing

4 kommentarer:

 1. Hamnade på din sida när jag googlade runt. Vilka härliga påsk-kort, tänk att få ett sånt i postlådan. Catarina

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga påskkort! Kul idé med hönsnätet på kortet.

  SvaraRadera
 3. Gillar många av dina påsk-kort. Extra härligt med högen av gula hjärtan!

  SvaraRadera
 4. Underbara påskkort! =)
  Kram Elenor

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.